Myslivecký bál máme za sebou

27.02.2020 13:04

Celý tento myslivecký den začal v poledne tradičními Zvěřinovými hody o které se postaral personál kuchyně místního Sokola. Podávané zvěřinové speciality
přišlo ochutnat hodně lidí z naší obce, ale také obyvatelé z okolí. Také úspěšný byl prodej "přes ulici". Prostě zvěřina táhne.

Po pečlivých přípravách jsme následně v sobotu večer 25.ledna uskutečnili náš tradiční Myslivecký bál. Sešlo se mnoho našich kamarádů, přátel myslivosti a lidí kteří mají rádi tanec.
K tanci nám zahrála skupina RELAX kapelníka Pavla Fulky a předtančení v rytmu břišních tanců provedli dámy z taneční skupiny CETARE.
Pro letošní rok jsme velkou pozornost věnovali tombole, do které jsme dodali spoustu věcných cen, ale také bažantů, zajíců a zvěřiny srnčí, mufloní, černé, dančí a jeden kus laně jelena sika. Děkujeme všem našim sponzorům, kteří nám do tomboly darovali věcné ceny. Děkujeme všem lidem, kteří na náš bál dorazili, děkujeme členům Mysliveckého spolku České Meziříčí za přípravu a průběh celého plesu. 
  Opět jsme se snažili odvést dobrou práci a připravit příjemný taneční večer pro všechny návštěvníky. Tak se těšte na příští rok a další Myslivecký bál.        

foto z bálu ve fotogalerii
  -MN-