Cena kamaráda 19.8.2017

19.08.2017 22:29

Čtvrtý ročník střelecké soutěže O cenu kamaráda je již minulostí.

Na naší střelnici Břílník se uskutečnil v sobotu 19.8.2017 další ročník této soutěže, který pořádá náš Myslivecký spolek se Střeleckým klubem České Meziříčí.
Po deštivé noci a raní silné oblačnosti nebylo jisté v jakých podmínkách se bude střílet. Měli jsme štěstí. V průběhu dne nespadla ani kapka a odpoledne bylo teplo a slunečno.
   Letos bylo na startovní listině zapsáno 43 střelců. Z našeho spolku do soutěže zasáhlo 8 členů. Ve střelecké soutěži americký trap na 2x20 terčů O cenu kamaráda celkově zvitězil a byl nejlepší ze všech účastníků p. Archleb z Hejtmánkovic. Z našeho spolku byl nejúspěšnějším střelcem Vašek Herzán, který získal další prvenství o putovní pohár Mysliveckého spolku České Meziříčí, o který soutěží pouze členové MS České Meziříčí.
   Při závěrečném hodnocení celého průběhu dne bylo konstatováno, že se soutěž vydařila jak po sportovní stránce tak i ze strany společenské. Poděkování patří všem členům spolku a jejich manželkám, kteří se aktivně zapojili do příprav a průběhu akce.  

MN - foto z akce ve fotogalerii